6 mar 2012

Cartes d'amor: Segon Premi: Magdalena Bonnin Riera

Amb un poc de retard però per fi, aquí tenim les cartes guanyadores del concurs de cartes d'amor de la Biblioteca!! Moltes felicitats a tothom!!

Estimats fills meu al cel i a la terra:

Hi ha pocs plaers comparables al de posar-se a escriure una carta d'amor, totalment lliure i sense censors. Esdevé com un amor blanc disposat a rebre taques de color en formes de paraules espargides a sobre. Avui és per mi un d'aquests dies en el que cap urgència necessita ser transcrita, ni cap problema o angoixa vol ser pal·liada amb la seva expressió; així que aquest escrit és només l'exercici de pintar sobre paper, tenint, com sempre, la vostra presència com principals receptors. Ja no se si sabria escriure si no és per parlar una estoneta amb voltros.

Per cert, aquesta nit hi he somniat amb voltros, era un somni tranquil, gesn simbòlic..Aquests somnis son com un gran regal que me feu on puc fruir d'un temps amb voltros, on les imatges son tan nítides, que me deixen una petajada profunda i de gran durada, torn a voltros i a la vostra companyia, com si mai haguéssiu partit. No se si aquests somnis son subterfugis de la ment debut a que s'acosta l'aniversari de la vostra mort i aquests moments de somnis son per calmar-me de les possibles angoixes dels propers esdeveniments. Ja dic, no ho se, però jo m'estim més pensar que mai vos heu allunyat de mi, que els somnis i la mort tenen tanta consistència i presència real com la vida i la quotidianitat coneguda per noltros. L'essència del vostre esperit, com el meu és inabastable i eterna; potser sí esteu subjectes a evolucions d'un grau subtil, d'uns canvis que escapen a la nostra comprensió, dels quals només en podem tenir lleugeres intuïcions. Crec que els éssers vius ens trobam en un grau molt poc desenvolupat en la percepció de la realitat total, crec que estem en un nivell superficial, més bé groller, de la gran existència que tot ho acull. És com si fóssim un mineral en brut, bast i brut, i la vida fos un temps d'aprenentatge i neteja en el recorregut del camí a l'eternitat.

Segueixo aquí enmig fills meus, això sí, en un entorn natural, de silenci i pau, en un dia plujós i fred, que sembla fet aposta per ajudar a fer net l'ambient i un poc el nostre esperit. I és en aquesta calma on vos vull tenir presents, radiants de llum, purs... molt per sobre les esclavituds, depressions i sentiments desbocats sense raó, que encara ens envolten aquí baix. Se que existeix la realitat suprema més enllà de tot el que coneixem i que voltros sou allà i que noltros hi arribarem algun dia. Per tant, no s0ah de tenir pena, ni enyorança d'un passat, sino esperança i fe en el que assolirem. La nostra vertadera identitat i el nostre retrobament.
Mamà

2 comentarios:

  1. Info Nya Bagus Banget..

    Salam Kenal Jabat Tangan Dari Kami.

    blog KAmi lg Blogwalking Obat Pembesar Penis

    Dan Kalo Ada Yang Mau Cari Pembesar Penis ,, Obat Pembesar Penis Herbal Dan Obat Perangsang Atau Pun Obat Kuat Blog Kami Menyediakannya jika berkenan berkunjung ya.. makacih

    ResponderEliminar